Skip to main content

GERDA GEURTSEN

VISIE / DRIJFVEER
Ieder mens moet regisseur van zijn eigen leven kunnen zijn. Soms is daar een steuntje bij nodig. Maatschappelijk organisaties betekenen hier veel in. Om dit werk te verstevigen is samenwerking noodzakelijk met andere werelden! Zowel met het bedrijfsleven, alsook met fondsen en Gemeenten.

Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn als uitvoerder, met diverse doelgroepen in de sociale sector, ben ik overgestapt naar een rol als ondersteuner en bemiddelaar voor deze sector. Een studie bedrijfskunde gaf richting aan het idee.

Aansluitend, na twaalf jaar gewerkt te hebben als makelaar/intermediair in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ontstond de behoefte meer inzicht te verkrijgen in processen die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vorm geven. Een studie MVO, Radboud Universiteit, gaf ruimte en kennis om o.a. Platform Nederland en vandaaruit Het Nieuwe Ondernemen te laten ontstaan.

Als bedenker en initiator van de Uitdaging is Gerda Geurtsen geselecteerd voor het Oranje Fonds Groeiprogramma 2012/2015. Nu nog verbonden bij de Uitdaging als adviseur en ambassadeur. Zie voor alle landelijke Uitdagingen:

Terzijde is gevestigd in Zutphen